MUM’S MGZ és un projecte en FEMENÍ. És l’aposta d’unes “Súper Mamis” valentes i lluitadores que, mensualment, arribem a les vostres cases per compartir amb tots vosaltres la informació, coneixements i propostes més interessants de la vostra comarca.

És un mitjà publicitari, divulgatiu, informatiu i gratuït que dóna resposta als dubtes i les necessitats lligades a la maternitat i la criança. Una Revista moderna i professional que mensualment es distribueix pel territori emmarcat en una realitat local i propera.

MUM’S neix a la província de Tarragona, però gràcies a la bona acollida tant de les famílies lectores com dels professionals que la distribueixen, creix constantment i, a poc a poc, anem arribant a més poblacions.

La filosofia respectuosa, la criança amb afecte i els valors que transmeten els nostres articles, fan de MUM’S un magazín únic, on els nostres anunciants i col·laboradors són l’element clau.

 

foto_laura_MUMS

 

 

 

 

 

LAURA ARESTÉ
Camp de Tarragona.
675 74 25 79 laura@mums.cat

Sóc dissenyadora gràfica i mare d’una nena de 3 anys.
L’any 2013, quan la meva petita tenia 9 mesos vaig decidir embarcar-me en aquest “petit-gran” projecte. Les necessitats i els dubtes que havia tingut durant l’embaràs i els nous reptes que se’m plantejaven cada dia, van ser el tret de sortida de MUM’S. A més, la nova situació laboral que em vaig trobar tot just va finalitzar la baixa laboral, em van donar la força suficient per creure en MUM’S, una revista que va néixer amb la vocació de resoldre tots els dubtes que ens trobem totes les noves mares: des d’on comprar una motxilla portabebès i quin model és el més adient, a on trobar un professional que m’ajudés amb la incontinència urinària postpart. MUM’S és un mitjà que creu en el respecte a la infància, la dona, la família. La filosofia de l’instint, de saber que ho estàs fent ben fet, si ho fas des de l’amor i l’empatia. De no quedar-te amb convencionalismes, costums i consells arcaics… De creure en el canvi i en les noves generacions.Per a mi MUM’S és com un segon fill, i gràcies a totes les persones que han cregut en el projecte, aquest s’està fent gran. 


 

1 foto neus_neus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEUS PINEDA

Catalunya Central 
655 62 96 60 neus@mums.cat

Dietista i assessora en lactància materna.
Sóc mare de 2 fills, un nen de 14 anys i una nena de 10. Durant molts anys he treballat com a dietista en el camp de la docència i assessorant dietèticament a les famílies.
Amb la meva primera maternitat vaig entrar de ple en la lactància materna i em vaig formar com assessora ja fa 12 anys. D’aleshores també assessoro a les mares quan ho necessiten.
Sumant tot el meu bagatge i el meu moment vital actual, amb molta il·lusió inicio l’aventura de MUM’S a la Catalunya Central.Tots i totes necessitem una bona informació en tots els àmbits de la criança per prendre les millors decisions per als nostres fills/es i MUM’S és una bona eina que compleix aquesta finalitat.