MUM’S MGZ és un projecte molt personal. És l’aposta pel canvi, pel creixement, per la família, per la criança basada en el respecte, una criança natural i intuitiva.

És un mitjà publicitari, divulgatiu, informatiu i gratuït que dóna resposta als dubtes i les necessitats lligades a la maternitat i la criança. Una Revista moderna i professional que mensualment es distribueix pel territori emmarcat en una realitat local i propera.

MUM’S neix a la província de Tarragona, però gràcies a la bona acollida tant de les famílies lectores com dels professionals que la distribueixen, creix constantment i, a poc a poc, anem arribant a més poblacions.

La filosofia respectuosa, la criança amb afecte i els valors que transmeten els nostres articles, fan de MUM’S un magazín únic, on els nostres anunciants i col·laboradors són l’element clau.

 

foto_laura_MUMS

 

 

 

 

 

LAURA ARESTÉ
Fundadora i directora
675 74 25 79 laura@mums.cat

Sóc dissenyadora gràfica i mare d’una nena de 5 anys.
L’any 2013, quan la meva petita tenia 9 mesos vaig decidir embarcar-me en aquest “petit-gran” projecte. Les necessitats i els dubtes que havia tingut durant l’embaràs i els nous reptes que se’m plantejaven cada dia, van ser el tret de sortida de MUM’S. A més, la nova situació laboral que em vaig trobar tot just va finalitzar la baixa laboral, em van donar la força suficient per creure en MUM’S, una revista que va néixer amb la vocació de resoldre tots els dubtes que ens trobem totes les noves mares: des d’on comprar una motxilla portabebès i quin model és el més adient, a on trobar un professional que m’ajudés amb la incontinència urinària postpart. MUM’S és un mitjà que creu en el respecte a la infància, la dona, la família. La filosofia de l’instint, de saber que ho estàs fent ben fet, si ho fas des de l’amor i l’empatia. De no quedar-te amb convencionalismes, costums i consells arcaics… De creure en el canvi i en les noves generacions.Per a mi MUM’S és com un segon fill, i gràcies a totes les persones que han cregut en el projecte, aquest s’està fent gran. 


 

 

 

 

 

 

 

 

ÓSCAR ORTEGA 
Director Comercial 
611 483 771  oscar@mums.cat

Sóc pare d’un nen i una nena com a professió de vida,
i comercial com a professió laboral.

El naixement de la meva primera filla va marcar la meva manera d’afrontar la vida, i vaig descobrir que el dia tenia molt poques hores, perquè amb aquestes, no arribava per a treballar el que necessitava i gaudir de la família com desitjava. Així, vaig començar a buscar alternatives, noves feines, mirar possibilitats, inventar maneres per a poder conciliar… Després de no aconseguir-ho amb vàries feines, ni tampoc amb un projecte familiar que ens robava encara més del nostre apreciat temps, Laura em va oferir l’oportunitat de treballar amb ella per fer arribar a encara més famílies la revista MUM’S, una revista que seguia des dels seus inicis perquè el que defèn i predica és afí a la meva filosofia de vida i familiar. Així, ara, em resulta més fàcil conciliar i visc més relaxat amb l’oportunitat de treballar en quelcom en el que crec, m’agrada i defenc: una criança basada en l’amor i el respecte pels infants.