foto_bossa_MUMS

CONCURS BOSSA “AMOR DE MARE”

Temps de lectura: 3 minuts
T’AGRADARIA ACONSEGUIR UNA BOSSA “INSPIRACIÓ, REVOLUCIÓ I AMOR DE MARE”?

Participar és molt senzill, aquí tens les bases del sorteig:

1- Durada i participació

El concurs tindrà vigència des del dimecres dia 1 d’agost fins al diumenge dia 26 d’agost de 2018 a les 23:59h. Per participar al sorteig:

  1. Fes m’agrada a la imatge del concurs a Instagram.
  2. Subscriu-te al nostre blog de MUM’S MGZ.   (Si fa temps que et vas subscriure recorda que has d’acceptar la política de privacitat!)
  3. Ser seguidora/or del perfil d’instagram @MUMS_MGZ 
  4. Convidar a participar a dues persones en un comentari a la foto promocional del concurs a Instagram.

 

2- Premi

Es sortejaran 100 bosses entre totes les persones subscrites al blog de mums.cat i que compleixin tots els requisits d’aquestes bases.

Les bosses s’entregaran en un dels punts de recollida dels nostres col·laboradors. En el moment de la comunicació de les persones guanyadores es proposarà un punt de recollida per proximitat i el termini a partir del qual estaran disponibles.

Les persones participants que no puguin recollir el seu regal, proposem un enviament per correu a càrrec del destinatari. MUM’S MGZ no cobrirà les despeses de transport i enviament.  Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s’entendrà que hi renuncieu i MUM’S MGZ no us haurà de compensar.

El premi no podrà ser canviat per diners.

3- Sorteig

El sorteig es realitzarà de forma aleatòria el dia 27 d’agost entre totes les persones participants que compleixin els requisits. La llista de guanyadors es publicarà al web i a les xarxes socials MUM’S MGZ el dia 28 d’agost.

4- Sobre el guanyador/a

Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge directe d’Instagram, per tal de concretar el punt de recollida o l’enviament. Aquest tindrà 24 hores per posar-se en contacte amb MUM’S.  Si en 24 hores el guanyador no manté contacte amb MUM’S MGZ, perdrà el premi.

5- Fallades o error dels sistemes

L’organització no es fa responsable de cap fallada o error tècnic dels sistemes informàtics en línia, de l’App Instagram, servidors proveïdors o equips informàtics que pugui produir-se.

6- Organitzador

L’organitzador d’aquest concurs és MUM’S MGZ,  amb domicili social a la partida de la Coma, 7 de Pratdip i NIF: 39907820Z, a fi de premiar als seus seguidors  ha decidit engegar 1 concurs al llarg del mes d’agost de 2018.

Instagram no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L’usuari es desvincula totalment d’Instagram, i és conscient que està proporcionant la seva informació a MUM’S MGZ i no a Instagram. La participació en el concurs implica també l’acceptació de totes les condicions d’Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms

7- Acceptació de bases i condicions

La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i l’autorització perquè ens posem en contacte amb els guanyadors/es a través d’un missatge.

8- Dades Personals

De conformitat amb Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa els participants que les dades personals que facilitin seran incorporats a un fitxer de dades de caràcter personal, propietat de MUM’S MGZ. Aquestes dades seran utilitzades i tractades, a més d’amb la finalitat de participar en el concurs, per a la recerca, promoció i comercialització dels serveis de MUM’S MGZ el que inclourà l’enviament de comunicacions comercials fins i tot per via electrònica. Si ho desitgen, poden fer ús a qualsevol moment dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades escrivint al responsable del tractament a l’adreça de correu electrònic que s’indica a continuació: concursos@mums.cat

9- Reserves i limitacions

Els responsables de MUM’S MGZ queden eximits de qualsevol responsabilitat en el supòsit d’existir algun error en les dades facilitades pels propis agraciats que impedís la seva identificació. Igualment no es responsabilitza de les
possibles pèrdues, deterioracions, robatoris o qualsevol altra circumstància imputable a correus que puguin afectar a l’enviament del premi.

Els responsables de MUM’S MGZ exclouen qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure’s a la falta temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament dels serveis mitjançant els quals
es participa en el concurs, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir als mateixos, i en particular, encara que no de manera exclusiva, a les fallades en l’accés a les diferents pàgines i enviaments de respostes de participació a través d’Internet.

Els responsables de MUM’S MGZ es reserven el dret a efectuar canvis que redundin en la bona fi del concurs quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin portar-la a terme en la forma en què recullen les presents
bases. Els responsables de MUM’S MGZ es reserven el dret a ajornar o ampliar el període del concurs, així com la facultat d’interpretar i modificar les presents bases legals. Els organitzadors es reserven el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquesta promoció, si concorreguessin circumstàncies excepcionals que impedissin la seva realització, comunicant aquestes circumstàncies de manera que s’eviti qualsevol perjudici per als participants en el concurs.

 

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

últims articles

Otitis infantil

Temps de lectura: 2 minuts L’otitis infantil: aquest estiu, més perillosa que mai Els nens, que han passat diverses setmanes tancats a les seves cases sense tot just contacte amb l’exterior, tindran aquest estiu més propensió a contreure malalties com

Llegeix més »
salut en acció

Setmana solidària “Salut en acció”

Temps de lectura: < 1 minut Professionals Sanitaris Solidaris del Camp de Tarragona s’uneixen per recaptar fons pel Banc d’Aliments Des d’avui dilluns 13 i fins al diumenge 19, els professionals sanitaris de les comarques de Tarragona s’uneixen en “SALUT EN

Llegeix més »

No t'ho perdis!

SORTIR
EN FAMÍLIA

Gaudeix en família de rutes, activitats i propostes a prop de casa.

DESCOMPTES
i PROMOCIONS

Els millors descomptes i campanyes dels nostres anunciants.

DIRECTORI
D'EMPRESES

Estàs buscant un servei? Utilitza el nostre directori.

Vols estar al dia?

Inscriu-te a la newsletter i descobreix les novetats

CatalanSpanish