concurs_imatge_final
Temps de lectura: 3 minuts

JA TENIM LES FINALISTES DEL CONCURS EXPRESS!!!

La GUANYADORA de la nit d’hotel per a 4 persones (2 adults i dos nens menors de 12 anys) és: MARIA (mariabaes@)

Les GUANYADORES d’un pack de polseres màgiques per a tota la família són: MARI (marirobledo@), SAMANTHA (samideltoro@) i CARMEN (carmenfs38@)

Volem agraïr la participació i la dedicació a totes les SúperMamis que li heu dedicat una estoneta al concurs. Moltes gràcies!!! 

NOTA: Les guanyadores rebreu un mail de confirmació. Si us plau, reviseu el mail, ja que teniu 24 h. per acceptar el premi.

 

 

Tot l’equip de mares que dirigim MUM’S sabem la importància de poder conciliar la vida personal amb la professional. Segur que tu, com a mare treballadora també. Donat que pensem que el dia de la dona treballadora no només s’ha de celebrar 1 dia a l’any, us proposem que ens expliqueu què fas o creus que es podria fer perquè la conciliació fos una realitat.

 

LA TEVA OPINIÓ TÉ PREMI

Sortegem una fantàstica escapada en família “Tarragona FamilyWeek, per gaudir de Tarragona i descobrir una ciutat màgica i plena d’història, amb el suport del Patronat de Turisme de Tarragona.

La família guanyadora gaudirà d’una nit d’hotel per 4 persones, en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. A més també rebran una polsera màgica, que els obrirà les portes a museus, monuments i activitats de forma gratuïta.


PARTICIPAR EN EL CONCURS ÉS MOLT FÀCIL

Comenta sota aquest post i digues quines mesures creus que serien necessàries per aconseguir una conciliació real. NO oblidis dir-nos d’on ets, per tal de poder gestionar la resta de premis.

– Per participar en el concurs és imprescindible ser fan de la fanpage Facebook de qualsevol de les 5 capçaleres:

MUM’S Baix Llobregat 

MUM’S Barcelona

MUM’S Camp de Tarragona 

MUM’S Catalunya Central

MUM’S Vallès Occidental

Compartir de forma pública aquest post del concurs en el teu mur o bé la imatge del concurs.


PERÍODE DE VIGÈNCIA DEL CONCURS

El termini de participació començarà el dillunts 14 de març de 2016 a les 10h i finalitzarà el dimecres 16 de març a les 23:59h.


LES CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Podrà participar qualsevol persona física, major de 18 anys, que tingui un perfil facebook i que durant el període de validesa d’aquesta campanya participi en l’acció segons es proposa en els termes descrits en aquestes bases.


PREMI

El premi és una nit d’hotel per a 4 persones (2 adults + 2 menors de 12 anys) amb allotjament i 4 polseres personals i intransferibles que serveixen per beneficiar-se dels avantatges, descomptes, entrades gratuïtes en establiments adherits, durant el “TARRAGONA FAMILYWEEK” (del 18 al 24 de març). El premi no podrà ser bescanviat pel seu valor en metàl·lic, ni es podrà gaudir fora de les dates de la promoció.


CONTINGUT DE LES RESPOSTES QUE PARTICIPEN EN EL CONCURS

Les respostes no podran ser, a criteri de MUM’S, contràries a la llei, a la moral ni a l’ordre públic, ni resultar ofensives o molestes, odioses, difamatòries, calumnioses, agreujants, discriminatòries, entenent-se per aquests aquelles amb contingut violent, pornogràfic, racista o de mal gust. És necessari i imprescindible publicar la població de residència per tal de gestionar tots els participants i els premis.


ELS PREMIATS

L’elecció dels guanyadors es realitzarà mitjançant un sorteig aleatori entre totes els comentaris rebuts i publicats a la pàgina www.mums.cat/concurs/familyweek. El resultat del concurs es penjarà a la pàgina web www.mums.cat/concurs/familyweek el dia 17/03/2016.

El guanyador disposarà de 24h per acceptar el premi i contactar amb nosaltres. En cas de què el guanyador no contacti passat aquest temps publicarem el nom del guanyador reserva.

Una vegada seleccionat el guanyador, seleccionarem 4 participants més entre les restants, que guanyaran un pack de polseres màgiques per tota la família.

MUM’S MGZ indicarà a les famílies guanyadores com contactar amb la persona responsable del concurs del Patronat de Turisme de Tarragona per tal de poder gaudir del premi.

Premi subjecte a les condicions del Patronat de Turisme de Tarragona.


TRACTAMENT DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Els participants accepten, mitjançant la seva participació en el concurs a facebook, que els continguts i comentaris que siguin publicats puguin ser compartits amb la resta d’usuaris.

La participació en un concurs d’aquesta naturalesa suposa l’acceptació de les normes de facebook.

Per poder gestionar el concurs, MUM’S MGZ haurà de tractar les dades personals dels participants. En tot moment es farà seguint els principis que determina la legislació de protecció de dades.


ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i del criteri de MUM’S MGZ pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors.


Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
0 0 vota
Qualificació de l'article
Subscriu-te
Notificar-ho
42 Comentaris
El més nou
Més antic Més votats
Respostes en línia
Veure tots els comentaris

En el meu cas, i dins de les possibilitats actuals, no em puc queixar. Horari flexible i reducció de jornada concedida sense cap arrufada de nas per part del jefe. En els dos moments q ho he necessitat m’he pogut ajuntar la baixa amb les vacances i la lactància compactada per aconseguir gairebé 6 mesos seguits..
Mesures per evitar aquestes filigranes? Començant per augmentar la “merda” de baixa maternal de 16 setmanes i els 15 dies de paternitat (que són de risa!!) i acabant per concedir ajudes als empresaris (via fiscal o via seguretat social) per ajudar a les famílies en la nostra situació.
Sóc de Pratdip.

Hola, Soc Trini,
Mare de dos nens, de 6 i 3 anys, treballo fora i dins de casa i tinc un negoci!!
La conciliació no serà valorada com cal fins que no obliguin als pares i mares a tenir les mateixes setmanes de baixa. Es a dir, la mare ha de guardir les primeres 16 setmanes i el pare les següents 16, obligatoriament!! Així tots aquells que siguin “jefes” i pares veuran el sacrifici professional que sempre fa la dona!!
I la segona sería augmentar les setmanes de maternitat i paternitat!!

Doncs jo crec q amb la racionalitat del horaris equiparant-los als europeus, q puguis quedar-te a casa quan el teu fill està malalt, flexibilitat d’horaris laborals, que augmenti la baixa de maternitat i paternitat… En fi, hi ha tant de camí…

Nosaltres tenim dos fills de 7 i 4 anys, primer se’t complica el tema baixa maternal, q en el meu cas vaig tenir sort i em van compactar lactancia…pero ha de ser qüestio de sort??? No pot ser q amb menys de 4 mesos hagis de deixar el teu fill o fer filigranes… Per altra banda quan comences a treballar, tambe has de tenir sort amb l’horari…q es el nostre cas, jo treballo mitja jornada, pero al pare no el veuem fins les 8 del vespre…Aixi no es pot arribar a tot i dedicar temps als teus fills

Bon dia, quina bona iniciativa. Jo fa poc que estic divorciada i tinc un fil de 4 anys, per la qual cosa la concil·liació és essencial per mi. Afortundament tinc una feina amb horari flexible d’entrada i sortida. Penso que aquest fet hauria d’estar instaurat a totes les feina, et permet ser independent a l’hora d’atendre els teus fills i les necessitats familiars.

Proposta: Més flexibilitat horària i més feina des de casa, les noves tecnologíes ens obren un món enorme per millorar en concil.iació

Gracies per la revista i pel sorteig

Perdó, sòc de Sant Joan Despí, però seguidora de Mum’s Barcelona

jo crec que queda molt i molt lluny… Els horaris laborals i els escolars no són gaire compatibles i jo sort que compto amb els avis per poder-me organitzar

La conciliación real aun nos queda muy lejos… 🙁
Mi pareja y yo somos autónomos, y ni así podemos conciliar trabajo y familia.
Horarios de trabajo del sector servicios, distancias y transportes insostenibles (tenemos que desplazarnos de Manresa al Baix Llobregat diariamente), precios de una economía burbuja incompatible con tres hijas en edad escolar (que a su vez también tiene una gestión poco conciliadora para los adultos e incluso para sus propios alumnos)…
Supongo que lo que necesitamos es un cambio de sistema, pero aun hay muchos intereses y pocas alternativas reales.
A nuestra generación nos toca levantar la voz, con la esperanza de que la de nuestr@s hij@s dé el paso.
Inculquemos el cambio!!
Vamos!!
Saludos a tod@s!!

Soy madre soltera y vivo en la provincia de Tarragona.
He tenido que esperar tener 2 años de antiguedad para poder pedir reduccion de jornada y poder asi elegir mi horario para que sea continuo. Aun asi es muy complicado porque falta flexibilidad en las empresas en cuanto a horarios y vacaciones. Y además sigue siendo mal visto por algunos compañeros o jefes.
Renunciar a parte de tu sueldo para poder elegir horario teniendo que atender a tus hijos es duro.
En cuanto a la baja maternal tendriamos que tomar ejemplo de algunos paises nordicos…

Amb dos peques (de 3 anys i 17 mesos) la nostra conciliació ha passat per canviar l’horari laboral (de la mare) i utilitzar molt els avis… A la meva feina han sigut molt “flexibles” però socialment falta que els pares també busquin la conciliació sense que a la feina es vegi com algo “negatiu”… Ajudaria i molt a la conciliació familiar real…

el primer és ampliar el permís de maternitat tant per a la mama com per al pare i segon tenir uns horaris més flexibles per no haver de treballar menys hores per poder estar amb els teus fills. Ahir a Salvados ens van demostrar que estem molt lluny d’aconseguir una conciliació real. Al final el que guanyes treballant ho tens que invertir en guardes o deixar-li als avis. Visc a Sta Coloma de Cervellò

Per a aconseguir una conciliació real cal que l’Estat canvii la llei, de manera que les empreses puguin benerficiar-se econòmicament mitjançant incentius, de tenir treballadors que concilien la seva vida personal i professional.
Per si soles, les empreses mai faran el pas…

Cristina, de Reus 🙂

Soy de Cambrils y tengo una beba de 6 meses, me he tenido que reincoporar hace un mes y al trabajar en sanidad, hay semanas que trabajo 60hs y más, por lo que la conciliación en mi caso es casi imposible…faltan políticas gubernamentales que protejan a la familia, más tiempo de baja maternal/paternal, por lo menos 6 meses, estabilidad laboral y horarios flexibles…

Soc de Tarragona.
Soc mare d’una nena de 2 anys i un nen de 3 mesos. Ara mateix em trobo amb una situacio aixi. Vaig opositar quedant en reserva per un lloc de treball, i just em truquen ara que estic de baixa maternal (estava a l’atur) i he de dir que no i a saber fins quan una altra oportunitat. El cas es, que si hi hagues la possibilitat de fer horaris flexibles adaptats a la lactancia llarga i exitosa, o que el pare pugues cobrir la meva maternitat quedantse ell amb el bebe o si hi hagues facilitat per poder reduirnos la jornada un i altre i aixi mai deixar desatesos als nens. O si existissin mes serveis de cara a la cura dels nadons per moments puntuals, …. un llarg etc.
Crec, que el.mes important primer que res, es que la.societat prengui consciència de que un fill.es cosa de dos i no tant sols de la.mare, que davant de tot, com diuen les lleis, preval el benestar dels nens, i la seva protecció, per tant alguna cosa falla. S’hauria de començar per aqui.
Ens queda, malauradament, molt camí encara.

Perdó, sóc de Manresa

Bon dia!! Soy mami de dos peques de 6 y 4 años, llevamos un año y 4 meses con negocio propio, precisamente para poder crear más conciliación, pero es complicado, las instituciones públicas, no nos echan una mano… el programa de Evole anoche deja mucho más claro que es imprescinible que haya cambios en positivo.

Jo crec que la flexibilitat horària és bàsica en la conciliació. Penso que les dones amb fills, extraescolars, feina a casa i a fora, etc. fem màsters en eficiència general. Ens organitzem la feina de casa i la fem quadrar amb les activitats dels nostres fills i el que vagi sorgint (metges, reunions a l’escola, etc.). Així doncs, aprofitem aquest potencial organitzatiu i que les persones de qui depenem sàpiguen valorar aquesta capacitat que tenim afavorint-la amb una major flexibilitat horària. Segur que el resultat és tant positiu per nosaltres com pels nostres caps.

I tant d’acord! Mai havia gestionat tant eficientment el temps, els minuts, els segons i fins que tingut fills…

Jornades mes flexibles, o be compactar jornades també s hauria de poder fer

Penso que el primer pas seria incentivar les empreses per establir flexibilitat horària, així com també la possibilitat de treballar des de casa si és necessari algun día o dies. Amb la tecnologia que tenim avui en dia és molt més que possible que això es dugui a terme. Un altre pas important crec que sería allargar la baixa maternal i paternal almenys fins als 6 mesos del nadó.

sóc de Reus

Buff…. Conciliació, un llarg camí per rècorrer i ens ho estan posant molt complicat, actualment impossible, però espero q algun dia canvi això. No hi han baixes de maternitat i paternitat com haurien de ser, ni està contemplat dies x tenir cura dels fills si fos necessari….. No hi han horaris laborals flexibles, i encara q pogués ser ens ho neguen. Jornades laborals eternes i no es té en conte q va en contra de la productivitat… Jo vaig tenir q agafar excedencia, a la força, renunciar a feina i sou x estar per ells. X un canvi JA!!!

De Tarragona ciutat

Nosotros podemos conciliar porque yo (la mamá) trabajo desde casa, sino sería imposible. Aún y con esas, mis pequeños han tenido que ir a la llar d’infants desde que tenían 1 año… así que no sé si se podría decir que conciliamos realmente…

Primero de todo una baja de maternidad más amplia. Es increíble que solo se tengan 16 semanas.
Segundo una adecuación de los horarios. Es imposible conciliar saliendo a las 7 de la tarde, a no ser que hipoteques parte de tu sueldo entre acollidas y canguros.
Soy de Barcelona

Jo crec que per conciliar la flexibilitat horària a la feina és clau. Poder començar més o menys tard un dia i recuperar les hores un altre fa que en cas de necessitat pugui estar al costat dels meus fills. Nosaltres som de Barcelona ciutat.

Sóc mare de 2 nens de 4 anys i 5 mesos de la província de Tarragona.
Per poder conciliar necessitem un ajustament i flexibilització dels horaris laborals com també poder gaudir d’un permís de maternitat i paternitat dignes.
Mentre això no arriba, hem de sacrificar el sou i també la vida laboral perquè per mi el primer és la meva família!
Hi ha moltíssima feina per fer encara per part dels polítics!

Bones!
Nosaltres tenim 3 fills, jo he tingut la sort de treballar telemàticament des de casa una quants anys, però ja en fa dos que estic a l’atur. Per sort el meu company té un bon sou i no hem hagut de patir econòmicament per poder estar amb ells fins l’edat escolar. La Conciliació de que tan es prla passa per deixar escollir a les famílies què volen fer i poder ajudar-les econòmicament si el que volen és estar amb els seus fills fins l’escolarització obligatòria. Al cap i a la fi ja s’ha demostrat que els 3 primers anys de vida són vitals en el seu desenvolupament i cal que estiguin coberts emocionalment. Així que si volem un món millor amb persones plenes i sossegades, hem d’atendre els nostres infants de manera adequada en aquest estadi de vida. Una societat no pot estar sana si un enginyer que crea un robot cobra milers de d’euros i en canvi una família que acompanya una persona rep una ajuda miserable… Amb total respecte per l’enginyer, només és un exemple! Uuuuf perdoneu! Crec que m’he desfogat! Hehahehee

últims articles

salut en acció

Setmana solidària “Salut en acció”

Temps de lectura: < 1 minut Professionals Sanitaris Solidaris del Camp de Tarragona s’uneixen per recaptar fons pel Banc d’Aliments Des d’avui dilluns 13 i fins al diumenge 19, els professionals sanitaris de les comarques de Tarragona s’uneixen en “SALUT EN

Llegeix més »

No t'ho perdis!

SORTIR
EN FAMÍLIA

Gaudeix en família de rutes, activitats i propostes a prop de casa.

DESCOMPTES
i PROMOCIONS

Els millors descomptes i campanyes dels nostres anunciants.

DIRECTORI
D'EMPRESES

Estàs buscant un servei? Utilitza el nostre directori.

Vols estar al dia?

Inscriu-te a la newsletter i descobreix les novetats

CatalanSpanish
42
0
M'encanten els vostres pensaments, comenteu-ho.x
()
x