Temps de lectura: 2 minuts

Sentir-te mare des del primer moment

Quan et quedes embarassada tens una de les satisfaccions més grans de la teva vida. La gran alegria arribarà 9 mesos després quan per fi es fa realitat el somni de ser mare, i sobretot si tot ha anat bé.

Però fins arribar aquí, es passa per moltes fases, algunes plenes d’il·lusió, altres d’incertesa, d’espera,  altres d’incògnita per saber si serà nen o nena, i a vegades de neguit per saber que tot va correctament.

No totes les dones ho viuen igual. Algunes ho viuen amb més angoixa o inclús ansietat que altres. El que està clar, però, és que per viure aquest camí de la forma el més tranquil·la possible, i amb la màxima il·lusió, és important posar-se en mans de bons especialistes que siguin capaços de detectar i diagnosticar possibles complicacions. Les decisions que una mare o uns pares puguin prendre davant d’un diagnòstic són molt personals, però sembla més raonable fer tot el possible durant l’embaràs per saber que tot està bé i no trobar-se problemes més endavant.

I això és possible sobretot gràcies a una bona tecnologia que vagi a favor de la salut de la dona, i que ajuda al ginecòleg a veure amb la màxima claredat possible, treballar amb eficiència i ampliar i maximitzar la confiança en el diagnòstic.

A Tarragona Embriogyn és l’únic centre que compta amb un equip Voluson E8, el sistema d’ecografia líder en assistència sanitària pel diagnòstic precoç de malformacions congènites per determinar el tractament més adequat del fetus en pro del seu benestar.

Amb aquest aparell es pot veure el fetus de la manera més propera a una imatge directa sense necessitat de penetrar a la cavitat uterina com es fa en cirurgia il·luminant els detalls més fins del fetus. D’aquesta manera, es proporciona una claredat extraordinària de la imatge i ajuda a realitzar diagnòstics més primerencs; facilita una comprensió més completa dels resultats dels exàmens; i contribueix a establir un nou nivell d’imatges 3D / 4D.

Però aquesta tecnologia no treballa sola. Cal un bon professional que sàpiga interpretar el més aviat possible la situació real del que haurà de ser un nounat sa. I en el cas que es detecti alguna possible complicació, que sàpiga aconsellar quina ha de ser la prova a realitzar per garantir la màxima seguretat del resultat final.

Tot aquest compendi permeten, sobretot, que el més aviat possible durant l’embaràs, la dona o la parella puguin sentir-se mare o pares amb seguretat i felicitat.

www.embriogyn.com 

Related Posts

Leave a Reply

CatalanSpanish