MUM’S és la revista gratuïta de les futures mares i famílies compromeses amb la criança dels seus fills. Un magazín actual, fet amb molt d’amor i molta cura. MUM’S neix amb la voluntat de donar solucions reals i properes a les famílies, és per aquest motiu que editem diferents capçaleres amb continguts adaptats a les diferents identitats de cada territori.

MISIÓ

MUM’S MGZ dóna resposta a les necessitats d’informació sobre maternitat a les famílies de primera infància compromeses amb la criança dels seus fills d’una manera propera, sana i natural.
 

VISIÓ

MUM’S MGZ vol consolidar la marca com a un referent envers la criança respectuosa. La intenció és expandir la publicació de diferents capçaleres arreu del territori i que cada vegada més famílies prenguin consciència que el món serà un lloc millor si eduquem des del respecte, l’empatia i l’amor.

 

VALORS

Proximitat: Volem sentir-nos a prop de les lectores i oferir-les allò que volen i necessiten.

Empatia: fem les coses com voldríem que ens les fessin a nosaltres i tractem d’ajustar-nos a les necessitats tant de les nostres lectores com dels nostres col·laboradors.

Honestedat: Actuem d’acord amb els nostres ideals i sentiments, tenint una actitud honesta i correcta amb la resta de persones amb qui tractem.

Economia col·laborativa: Treballem amb altres petites empreses amb ideals i valors similars als nostres, sempre amb la fil·losofia de oferir a les lectores un contingut proper i especial.

 

Criança sostenible i responsable: La informació ha de ser respectuosa amb el medi natural, cultural i social.

Qualitat: Sempre fem les coses el millor que podem, i si alguna cosa no funciona segur que intentarem millorar-ho.

Il·lusió i motivació: S’ha de creure en el que fas, si no ho fas amb el cor no pots transmetre aquest sentiment.