l’EIC durant el període de confinament

Temps de lectura: 2 minuts

 

A l’Escola Internacional del Camp reaccionem ràpid davant l’adversitat i la situació de confinament pel COVID-19 no ha estat una excepció. Per això, hem convertit l’adversitat en una oportunitat i, com a escola del segle XXI, hem adaptat tots els processos presencials per poder-los fer online.

 

 

Procés de matriculació obert

Malgrat els processos de matriculació a les escoles públiques i concertades han quedat aturats, a l’EIC el procés és sempre viu, tot l’any, sempre. Per això ara seguim oferint a les famílies interessades un punt de contacte per demanar informació de l’etapa educativa que necessitin i poder concertar entrevistes online amb els responsables corresponents. Així les famílies poden seguir més que mai el seu procés de cerca i informació. Estem a només un “click”!

Només cal escriure un mail a l’escola i el nostre equip d’admissions contestarà tots els seus dubtes i preguntes, a més de pactar una entrevista amb les persones interessades.

Escolarització online

A la vista del confinament que estava a punt de produir-se i abans que l’alumnat marxés cap a casa el passat dia 12 de març, el professorat i staff de l’EIC ja va rebre formació per poder dur a terme l’escolarització online durant aquest període.

El sistema, que dóna cobertura a tot l’alumnat des de P1 fins a BAT (també als que es preparen per a Selectivitat i exàmens d’IB), funciona amb rutina i rigor des del primer dia. Vam començar fixant rutines, ordre i repassant continguts. Ara ja estem fent classes obertes, professor-alumne, i avançant en la mesura del possible a fi d’aconseguir que l’alumnat estigui motivat i ordenat (rutines) i que el curs, malgrat l’anomalia que tot això suposa, no es perdi.

Ben al contrari, aquesta situació pot resultar un guany per l’important èmfasis que dóna a eines i recursos que amb l’escola presencial són menys evidents. Hem convertit aquesta adversitat en una oportunitat i treballem per a què l’alumnat passi aquest confinament estimulat, aprenent i ordenat, quelcom que també beneficiarà les seves famílies.

Nou site

Com a part del procés d’escolarització a distància que estem duent a terme durant aquest període de confinament, l’Escola Internacional del Camp busca mantenir el sentiment de comunitat i que l’alumnat de P1 a BAT no perdi la perspectiva d’escola, dels companys, de grup i de cohesió…

Per això hem creat un nou espai al nostre web, que es pot visitar en aquest link , on poden veure-hi diferents informacions i activitats que van en tots sentits: dels docents, dels estudiants, de les famílies… També permet visualitzar com vivim tots aquests dies tan especials i com l’escola en el seu conjunt avança per un nou format de forma ràpida i enriquidora!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook

últims articles

Otitis infantil

Temps de lectura: 2 minuts L’otitis infantil: aquest estiu, més perillosa que mai Els nens, que han passat diverses setmanes tancats a les seves cases sense tot just contacte amb l’exterior, tindran aquest estiu més propensió a contreure malalties com

Llegeix més »
salut en acció

Setmana solidària “Salut en acció”

Temps de lectura: < 1 minut Professionals Sanitaris Solidaris del Camp de Tarragona s’uneixen per recaptar fons pel Banc d’Aliments Des d’avui dilluns 13 i fins al diumenge 19, els professionals sanitaris de les comarques de Tarragona s’uneixen en “SALUT EN

Llegeix més »

No t'ho perdis!

SORTIR
EN FAMÍLIA

Gaudeix en família de rutes, activitats i propostes a prop de casa.

DESCOMPTES
i PROMOCIONS

Els millors descomptes i campanyes dels nostres anunciants.

DIRECTORI
D'EMPRESES

Estàs buscant un servei? Utilitza el nostre directori.

Vols estar al dia?

Inscriu-te a la newsletter i descobreix les novetats

CatalanSpanish