Política de privacitat

Qui hi ha darrera de MUM’S MGZ i qui tractará les teves dades?

MUM’S MGZ és una revista de maternitat que disposa d’una una pàgina web (mums.cat) gestionada única i exclusivament per mi,  Laura Aresté Moreno ( NIF 39 907 820Z – Ptida e la Coma, 7 -43320 PRATDIP)

MUM’S MGZ, com responsable del mums.cat, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques en quant al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), t’informa que teninc implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

Per què necessitem les teves dades?

Si t’has subscrit al butlletí, has de saber que les teves dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats::

 • Remetre les comunicacions comercials publicitàries per e-mail, comunicacions socials, difussió de contingut, agenda, esdeveniments, activitats, tallers i propostes dels nostres col·laboradors sempre que hagis consentit expressament mitjançant la subscripció a la llista de distribució de MUM’S MGZ.
 • Utilitzar les seves dades per celebrar sorteigs i concursos. Acceptes expressament que s’utilitzin les teves dades per la celebració de sorteigs i concursos.
 • Notificar-te canvis, desenvolupaments importants de la política de privacitat, avís legal o política de cookies.
 • Realitzar les gestions administratives d’anàlisis de perfils i d’ús en base a l’historial d’us del web de l’usuari.

La base legal pel tractament de les dades és el teu consentiment atorgat per portar a terme les finalitats anteriorment descrites, que se’t sol·licitarà  en el moment de marcat de la casella corresponent a l’hora de recollir les seves dades. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’t, registrar-te o rebre informació dels productes i serveis de MUM’S MGZ i dels seus col·laboradors

Protecció de Dades 

Comunicació d’informació a tercers

 • MUM’S MGZ no porta a terme cap cessió, comunicació o venda de dades ni dins ni fora de la UE.
 • La informació que ens proporcionis serà allotjada en un servidor dedicat propiestat de MUM’S MGZ a través dels seu proveïdor OVH Hispano qui es compromet a mantenir una seguretat óptima a les seves infraestructures.
 • Les comunicacions comercials es realitzen  a través de MailChimp qui també té el compromís de garantir el compliment del  Reglament  general de protecció. Mailchimp és un proveïdor de serveis de màrqueting per correu electrònic.

Mesures de protecció

Les dades que ens facilitis es tractaran de manera confidencial. MUM’S ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives i tots els nivells de protecció necessaris per garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, robament, tractament o accés no autoritzat, d’acord a l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades.

Drets dels usuaris

Com usuari-interessat, pots sol·licitar l’exercici dels següents drets davant de MUM’S MGZ  enviant un correu electrònic a lodp@mums.cat, indicant com Assumpte “LOPD” o qualsevol medi anàleg en dret, tal i com indica la llei.

Drets:

 • Dret d’accés: et permet conèixer i obtenir informació sobre les seves dades de caràcter personal sotmeses a tractament.
 • Dret de rectificació o supressió: permet corregir errors i modificar les dades que resultin ser inexactes o incompletes.
 • Dret de cancel·lació: permet que se suprimeixin les dades que resultin ser inadequades o excessives.
 • Dret d’oposició: dret de l’interessat a que no es porti a terme el tractament de les teves dades de caràcter personal o es cessi en el mateix.
 • Limitació del tractament: comporta el marcat de les dades personals conservades, amb la finalitat de limitar el seu futur tractament.
 • Portabilitat de les dades: facilitació de les dades objecte de tractament a l’interessat, a fi que aquest pugui transmetre-les a un altre responsable, sense impediments.
 • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades (inclosa l’elaboració de perfils): dret a no ser objecte d’una decisió basada en el tractament automatitzat que produeixi efectes o afecti significativament.
 • Com usuari, tens dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment.
 • També tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els teus drets amb relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Informació adicional

Informació que recaptem

Obtenim informació mitjançant formulari de subscripció la informació mínima i indispensable. En aquest formulari ens facilites les següents dades: e-mail, nom, edat, i si tens fills.

Xarxes Socials

MUM’S MGZ té presència a xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter. El tractament de les dades que es porti a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les xarxes socials) de les pàgines oficials del MUM’S MGZ es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari.

MUN’S MGZ tractarà les teves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informan-te d’activitats, productes o serveis pròpis o de col·laboradors, així com per qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials permetin.

Queda prohibida la publicació de continguts:

 • Que siguin presumptament il·lícits per la normativa nacional, comunitària o internacional o que realitzin activitats presumptament il·lícites o contravinguin els principis de la bona fe.
 • Que atemptin contra els drets fonamentals de les persones, faltin a la cortesia a la xarxa, molestin o puguin generar opinions negatives en els nostres usuaris o tercers i en general qualsevol siguin els continguts que MUM’S MGZ consideri inapropiats.
 • I en general que contravinguin els principis de legalitat, honradesa, responsabilitat, protecció de la dignitat humana, protecció de menors, protecció de l’ordre públic, la protecció de la vida privada, la protecció del consumidor i els drets de propietat intel·lectual i industrial.
 • Així mateix, MUM’S MGZ es reserva la potestat de retirar, sense previ avís del lloc web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es considerin inapropiats.
 • Les comunicacions remeses a través de les xarxes socials seran incorporades a un arxiu propietat del MUM’S MGZ, podent enviar-te informació del teu interès.

Canvis en la present política de privacitat

MUM’S MGZ. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

Legislació

A tots els efectes les relacions entre MUM’S MGZ. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta Web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola a la que se sotmeten expressament les parts, sent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Reus.

Avís legal

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a MUM’S MGZ i/o als seus col·laboradors i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

MUM’S MGZ no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se al portal. MUM’S MGZ tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

MUM’S MGZ es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

MUM’S MGZ no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

Reproducció de continguts

Es permet la reproducció total o parcial dels continguts publicats al portal sempre i quan es senyali l’autoria pròpia o de tercers.