MUM’S MGZ és un projecte molt personal. És l’aposta pel canvi, pel creixement, per la família, per la criança basada en el respecte, una criança natural i intuitiva.

És un mitjà publicitari, divulgatiu, informatiu i gratuït que dóna resposta als dubtes i les necessitats lligades a la maternitat i la criança. Una Revista moderna i professional que mensualment es distribueix pel territori emmarcat en una realitat local i propera.

MUM’S neix a la província de Tarragona, però gràcies a la bona acollida tant de les famílies lectores com dels professionals que la distribueixen, creix constantment i, a poc a poc, anem arribant a més poblacions.

La filosofia respectuosa, la criança amb afecte i els valors que transmeten els nostres articles, fan de MUM’S un magazín únic, on els nostres anunciants i col·laboradors són l’element clau.

 

foto_laura_MUMS

 

 

 

 

 

LAURA ARESTÉ
Fundadora i directora
675 74 25 79 laura@mums.cat

Sóc dissenyadora gràfica i mare d’una nena de 5 anys.
L’any 2013, quan la meva petita tenia 9 mesos vaig decidir embarcar-me en aquest “petit-gran” projecte. Les necessitats i els dubtes que havia tingut durant l’embaràs i els nous reptes que se’m plantejaven cada dia, van ser el tret de sortida de MUM’S. A més, la nova situació laboral que em vaig trobar tot just va finalitzar la baixa laboral, em van donar la força suficient per creure en MUM’S, una revista que va néixer amb la vocació de resoldre tots els dubtes que ens trobem totes les noves mares: des d’on comprar una motxilla portabebès i quin model és el més adient, a on trobar un professional que m’ajudés amb la incontinència urinària postpart. MUM’S és un mitjà que creu en el respecte a la infància, la dona, la família. La filosofia de l’instint, de saber que ho estàs fent ben fet, si ho fas des de l’amor i l’empatia. De no quedar-te amb convencionalismes, costums i consells arcaics… De creure en el canvi i en les noves generacions.Per a mi MUM’S és com un segon fill, i gràcies a totes les persones que han cregut en el projecte, aquest s’està fent gran.